Over ons

Over ons

Jack van der Laan

Jack van der Laan Schilderwerken

Over ons

Jack van der Laan Schilderwerken is in de omgeving van Uitgeest al meer dan 10 jaar uw expert op het gebied van binnen- en buitenschilderwerken. Of het nu gaat om bijvoorbeeld het schilderen van uw kozijnen of om wand- en/of plafondafwerking, u bent bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring met het herstellen van brand-, water- en inbraakschade voor vele particulieren en bedrijven. U heeft tijdens het gehele project één aanspreekpunt, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Door de meewerkende zaakvoerder met meer dan 30 jaar ervaring in het schildersvak, kunt u ook op goedbedoelde adviezen rekenen met betrekking tot uw schilderwerk.

Ons doel is dat u op de lange termijn kunt genieten van uw schilderwerk, dat indirect weer zorg draagt voor het feit dat uw woning zijn waarde zal behouden. Voor nu en voor in de toekomst!

Een greep uit onze diensten

Al vele jaren voeren wij diverse werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven. Diensten welke wij onder andere uitvoeren, zijn als volgt:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Onderhoud aan uw schilderwerk
  • Herstel van brandschade
  • Herstel van waterschade
  • Herstel van inbraakschade

Offerte aanvragen? Dat kan!

Kwaliteit boven alles

Kwaliteit boven alles

Omdat wij kwaliteit boven alles stellen en u enkel het beste willen bieden, hebben wij enkel hoogwaardige verfmerken in ons assortiment zitten. Wij maken gebruik van merken als Sigma, Sikkens, Veveo en Boonstoppelverf. Alle merken hebben bewezen van kwaliteit te zijn en over een goede duurzaamheid te beschikken. Elk merk beschikt over specifieke eigenschappen en een eigen prijsklasse. Sommige merken zijn duurder, maar betalen hun waarde terug dankzij een langere levensduur. Wij adviseren u graag over de voordelen en de kracht van elk merk.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Stuur ons een bericht

Adres

Kalverkamplaan 22, 1911 LS Uitgeest