Diensten

Diensten

Offerte aanvragen? Dat kan!

Jack van der Laan Schilderwerken

Met welke schilderwerken kunnen wij u van dienst zijn?

Wij zijn de specialist in het schilderen van kozijnen, ramen en deuren in allerlei systemen, het schilderen van houten gevels,  elementen of trappen, schoonmaken en schilderen van stenen, gestucte muren en gevels of van ander materiaal. U kunt bij ons ook terecht voor alle andere werkzaamheden waar een schilder bij nodig is.

 

Schilder voor binnen

Bij ons kunt u terecht voor wand- en plafondafwerking en uw deuren en kozijnen maken wij ook graag weer als nieuw. Om de kwaliteit van het wonen te verbeteren wilt u graag dat het interieur geheel aan uw wensen voldoet waarbij kleur en materiaalkeuze van groot belang is. Wij adviseren u graag bij deze wensen omtrent afwerking van kozijnen en wanden. Wist u dat de binnenzijde van uw gevelkozijnen, ramen en deuren van groot belang is voor de conditie van uw buitenschilderwerk? Laat als u een offerte aanvraagt voor uw buitenschilderwerk tevens de binnenzijde van deze kozijnen door ons inspecteren.

Ook voor openbare of veelgebruikte ruimtes kunnen wij een rol vervullen, zodat zelfs na jaren van intensief gebruik u nog kunt genieten van een schone en nette schilderafwerking. Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders? Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen. Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis en dat voegt waarde toe aan het woongenot.

Professionele schildersbedrijven zijn sinds 1 januari 2000 verplicht bij binnenschilderwerk alleen nog met oplosmiddelarme verven te werken. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer, waardoor u de verf nauwelijks meer ruikt. Dat is bijzonder prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen. Op langere termijn wint oplosmiddelarme verf het zelfs op punten als kleur- en glansbehoud. Als u meer wilt weten, dan vertellen wij u graag over het gebruikt van oplosmiddelarme producten.

 

Binnenschilder
Buitendeur schilderen

De buitenschilder

Bij de buitenkant kan het gaan om het opknappen van uw dakkapel, maar ook voor een complete woning draaien wij onze hand niet om.

Het onderhoud van uw woning aan de buitenzijde is van groot belang. Kleine gebreken kunnen leiden tot grote gevolgen. Wij kunnen het schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning perfect verzorgen om zodoende uw woning zijn waarde te laten behouden voor nu en in de toekomst.

We kunnen samen met u een inventarisatie maken van de onderhoudstoestand van uw woning. Naar aanleiding van deze inventarisatie kan bekeken worden wat er allemaal moet gebeuren. Eventueel kunnen we samen met u een plan van aanpak maken waaruit blijkt wat op korte termijn moet gebeuren en wat eventueel uitgesteld kan worden. Ook kunnen we u advies geven over kleuren, materialen en onderhoud en eventueel bemiddelen als er groot onderhoud nodig is.Om kwalitatief goed buitenschilderwerk te behouden, is de kwaliteit van het binnenschilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en losgelaten kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk aantasten. Voldoende en regelmatig ventileren is dan ook noodzakelijk. Het vochttransport vindt altijd plaats van warm naar koud. Goed onderhouden binnenschilderwerk verlengt de duurzaamheid van het buiten schilderwerk.

Wij kunnen beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd, of dat het nog verantwoord is om nog een jaar of langer het onderhoud uit te stellen. Het inspecteren en het beoordelen van schilderwerk vereist vakkennis en ervaring. Samen met u kijken wij in en rondom uw huis om er voor te zorgen dat uw huis weer in de oude of zelfs betere staat terugkeert.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Stuur ons een bericht

Adres

Kalverkamplaan 22, 1911 LS Uitgeest