Binnenschilderwerken

Ook kunt u bij ons terecht voor wand- en plafondafwerking en uw deuren en kozijnen maken wij ook graag weer als nieuw. Om de kwaliteit van het wonen te verbeteren wilt u graag dat het interieur geheel aan uw wensen voldoet waarbij kleur en materiaalkeuze van groot belang is. Wij adviseren u graag bij deze wensen omtrent afwerking van kozijnen en wanden. Wist u dat de binnenzijde van uw gevelkozijnen, ramen en deuren van groot belang is voor de conditie van uw buitenschilderwerk? Laat als u een offerte aanvraagt voor uw buitenschilderwerk tevens de binnenzijde van deze kozijnen door ons inspecteren.

Ook voor openbare of veelgebruikte ruimtes kunnen wij een rol vervullen, zodat zelfs na jaren van intensief gebruik u nog kunt genieten van een schone en nette schilderafwerking. Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders? Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen. Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis en dat voegt waarde toe aan het woongenot.

Professionele schildersbedrijven zijn sinds 1 januari 2000 verplicht bij binnenschilderwerk alleen nog met oplosmiddelarme verven te werken. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer, waardoor u de verf nauwelijks meer ruikt. Dat is bijzonder prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen. Op langere termijn wint oplosmiddelarme verf het zelfs op punten als kleur- en glansbehoud. Als u meer wilt weten, dan vertellen wij u graag over het gebruikt van oplosmiddelarme producten.